Etkinlikler


  • 2023 Yılı 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü etkinlikleri kapsamında Mühendislik Fakültemizin konferans salonunda bir seminer düzenlendi. Düzenlenen seminere Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Tekin Şahin, Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof. Dr. Cahit Pesen ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.
  • Uluslararası Kimya Ve Kimya Mühendisliği Uygulamaları Konferansı Üniversitemiz ve Priştine Üniversitesi işbirliğiyle 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Bosna-Hersek'in Saraybosna kentinde düzenlenmiş olup "Uluslararası Kimya ve Kimya Mühendisliği Uygulamaları Konferansı" ile ilgili ayrıntılı bilgileri Ayrıntılı bilgi : https://www.icacche.com/ linkini tıklamanız yeterlidir.
  • Siirt Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bünyesinde 10 Mart 2017'de  düzenlenen "2. Uluslararası El Cezeri İnovasyon Günleri"nde sergilenen 38 projeyi, Vali Mustafa TUTULMAZ ile Rektör Prof. Dr. Murat ERMAN, İl Emniyet Müdürü Mustafa TOKYAY, İl Müftüsü Faruk ARVAS ve akademisyenler inceledi. Ayrıntılı video için linki tıklayabilirsiniz: http://www.dailymotion.com/video/x5luusc
  • Fakültemizde Brunch etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğin resimlerine ulaşmak için tıklayınız

Arş. Gör. RIDVAN ÇETİN
Güncelleme : 15.08.2023 10:56:06